Navštívte jednu z našich predajní. Máte otázky? Zavolajte nám alebo napíšte email.
logo soas Slovenská obchodná asociácia stavebnín

20.03.2024 Závesné WC

V kúpeľniach sa závesné WC stávajú čoraz populárnejšou voľbou pre tých, ktorí hľadajú moderné a praktické riešenia. Avšak, predtým ako sa rozhodnete pre tento typ WC, je dôležité zvážiť, čo ich robí tak atraktívnymi pre mnohých majiteľov domov.

Pri renovácii kúpeľne sa často rozhodujeme medzi rôznymi typmi WC. Jednou z moderných volieb, ktorú mnohí preferujú, sú závesné WC. Prečo by ste mali zvážiť túto možnosť? Tu je niekoľko dôvodov.

Montáž na stenu uvoľňuje podlahový priestor, čo robí kúpeľňu vizuálne väčšou a poskytuje viac možností pre ďalšie aranžovanie.

Závesné WC majú čistý a minimalistický dizajn, ktorý sa hodí do rôznych typov kúpeľní a prispôsobuje sa rôznym štýlom interiéru.

Ich montáž je často jednoduchšia ako u tradičných WC, čo znamená menej stresu a nákladov pri inštalácii.

Ľahká údržba – s podlahou voľnou od toalety je čistenie kúpeľne jednoduchšie a hygienickejšie.

V našich kúpeľňových štúdiách máme skladom závesné WC v rôznych dizajnoch - oválne, hranaté, s klasickým alebo slim prevedením sedátka, s rozdielnymi spôsobmi splachovania. Toto všetko a viac nájdete u nás za naozaj bezkonkurenčné ceny.

Systém splachovania RIMLESS

Rimless je inovatívny spôsob oplachu WC. Premyslený spôsob vedenia vody zaisťuje účinný oplach toalety a tiež ľahké čistenie WC misy. Vďaka novému tvaru sa vyhneme zložitému čisteniu pod okrajom misy, ktorý sa používa na klasických toaletách, kde sa môžu hromadiť baktérie, nečistoty a usadeniny.

V našich kúpeľnových štúdiách nájdete aj toalety s vylepšeným spôsobom splachovania Rimless Smart Flush, ktorý nechá misu dokonale čistú a minimalizuje šancu upchania toalety. Názornú ukážku môžete vidieť na nasledujúcom videu.

Neváhajte a zastavte sa u nás!